Databáze strategií - Portál strategických dokumentů v ČR

Databáze strategií Portál strategických dokumentů v ČR

..vyberte místo Zaslat DOTAZ / NÁMĚT Často kladené dotazy vstup do terminálu

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ

Nepřímé vazby: Tematické vazby
..vyberte úroveň
mezinárodní
národní
regionální
oblastní
místní

Zdraví 2020 ČR - AP č. 02a: Správná výživa a stravovací návyky populace - 2 a) Správná výživa a stravovací návyky


Nepřímé vazby spadající pod cíl: 1.2 Reformulace potravin, tj. změna složení potravin ve smyslu snížení soli, cukrů, živočišných tuků a trans mastných kyselin. Podpora vhodných potravin na trhu, aby byly více zastoupené a ekonomicky dostupné
Deskriptory:
XIII.c životní styl, výživa, spotřeba tabáku a alkoholu
XVIII.d potravinářství
XXIII.a bezpečnost výrobků a služeb
XXIII.b dozor nad trhem


Zvolit jiný cílshow

regionální

1.2 Reformulace potravin, tj. změna složení potravin ve smyslu snížení soli, cukrů, živočišných tuků a trans mastných kyselin. Podpora vhodných potravin na trhu, aby byly více zastoupené a ekonomicky dostupné

Strategie prevence a snižování škod spojených se závislostním chováním v Olomouckém kraji 2023-2026 (Olomoucký kraj)

oblastní

1.2 Reformulace potravin, tj. změna složení potravin ve smyslu snížení soli, cukrů, živočišných tuků a trans mastných kyselin. Podpora vhodných potravin na trhu, aby byly více zastoupené a ekonomicky dostupné

Nenalezena žádná vazba
místní

1.2 Reformulace potravin, tj. změna složení potravin ve smyslu snížení soli, cukrů, živočišných tuků a trans mastných kyselin. Podpora vhodných potravin na trhu, aby byly více zastoupené a ekonomicky dostupné