Databáze strategií - Portál strategických dokumentů v ČR
☰
DOKUMENTY
mezinárodní
národní
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
strategické dokumenty
rozpočty a finance
ukazatele / indikátory
odpovědnosti
regionální
oblastní
místní
ODKAZY
eMetodika přípravy veřejných strategií
externí databáze
základní informace a kontakty
zaslat DOTAZ / NÁMĚT
Často kladené dotazy
vstup do terminálu
Portál strategických dokumentů v ČR
základní informace a kontakty
..vyberte místo
DOKUMENTY
mezinárodní
národní
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
strategické dokumenty
rozpočty a finance
ukazatele / indikátory
odpovědnosti
regionální
oblastní
místní
ODKAZY
eMetodika přípravy veřejných strategií
externí databáze
Zaslat DOTAZ / NÁMĚT
Často kladené dotazy
vstup do terminálu
Portál strategické práce
Metodika přípravy veřejných strategií
Databázi pro
MMR
zajišťuje
NSZM
na platformě infosystému
DATAPLÁN
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
www stránky
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
Info
Ke stažení
Zobrazení dokumentu
Vazby
Téma
Zobrazení:
Struktura
Detailní
Tabulkové
Sloupcové
Schéma
Názvy hierarchických úrovní
1.
"Prioritní oblast"
1.
1
"Oblast"
OBSAH
Strategie bezpečnosti potravin a výživy 2030 (2021)
Strategie bezpečnosti potravin a výživy 2030 (2021)
1.
Potraviny na trhu nepředstavují riziko pro zdraví člověka
Zatížení
potravních řetězců chemickými látkami se snižuje
Mikrobiální
nebezpečí jsou efektivně omezována
Disponujeme
aktuálními daty o potravinách
Pozornost
je věnována novým nebezpečím
2.
Systém bezpečnosti potravin je funkční a udržitelný
Další
rozvoj systému při uplatňování principů analýzy rizik
Účinná
meziresortní spolupráce
Dostatek
personálních kapacit pro fungování a rozvoj systému
3.
Vzdělaný spotřebitel má možnost informované volby
Včasné
sdělování přesných a ověřených informací
Vzdělávání
laiků, prohlubování znalostí profesionálů
4.
Výživa
Správná
výživa
Strategie bezpečnosti potravin a výživy 2030 (2021)
1.
Potraviny na trhu nepředstavují riziko pro zdraví člověka
Zatížení
potravních řetězců chemickými látkami se snižuje
Mikrobiální
nebezpečí jsou efektivně omezována
Disponujeme
aktuálními daty o potravinách
Pozornost
je věnována novým nebezpečím
2.
Systém bezpečnosti potravin je funkční a udržitelný
Další
rozvoj systému při uplatňování principů analýzy rizik
Účinná
meziresortní spolupráce
Dostatek
personálních kapacit pro fungování a rozvoj systému
3.
Vzdělaný spotřebitel má možnost informované volby
Včasné
sdělování přesných a ověřených informací
Vzdělávání
laiků, prohlubování znalostí profesionálů
4.
Výživa
Správná
výživa